søndag den 14. december 2008

En træt søndag aften..

Søndag aften... mange, inc jeg selv, synes at det er den mest trælse tid på weekenden... Man har haft en go weekend, haft 2 fridage, og nydt den med hvad man nu synes om... og så står Mandagen sku lige om hjørmet og venter... hmm.!

Men alt i alt er det vel godt nok!? At vi synes det er en smule træls at skulle på arbejde, i skole, i børnehave eller hvad vi nu skal... det betyder jo bare at vi nyder at ha den frihed sammen som vi har i weekenderne?

Min weekend er stået på en del oplevelser i det grenåænsiske... kattegat centeret, aftensmad hos bedste/olde forældre, morgenmad for forældre/bedsteforældre med gæster, middagsmad med venner, og så en tur i svøemmhallen... 2 timers svømmehal med mange livlige unger gir en naturlig træthed..!!!

Jepper har for første gang i sit 803 dage gamle liv sprunget over sin middags søvn... Det var faktisk ikke så slemt, han tog det godt... han var glad for at ligge på sofaen en ½ time i selskab med en sut, en pude, en dyne og teletubbis på DVD'en... han sov ikke, men slappede lige af.. Sød Dreng!

Den næste uge truer med arbejde, de sidste julegave indkøb, hygge med Jeppe, måske en tur forbi olde/bedsteforældre og eller bare at nyde livets stille gang..

1 kommentar:

Unknown sagde ...

long time - no see
Vi er nogen, der forventer tekst her på siden med jævne mellemrum :-)